Beoordelingen van Sushi Station Breda

Recente recensies

5.0
Bert
4 december 2022

Altijd weer een feestje om jullie eten te proeven en te delen met vrienden. Iedereen is altijd enthousiast over jullie kwaliteit!

K.Nooren
3 december 2022

Had alleen wakamee in plaats van komkommer salade voor de rest top en heerlijk

Marie-Louise
28 november 2022
Marloes
27 november 2022
Evelien
25 november 2022
Heidi
24 november 2022

Dank je wel lieve mensen van Sushi Station voor de overheerlijke sushi, we hebben er weer intens van genoten!

Maureen B
19 november 2022
Leon
19 november 2022
Marieke van Boekel-Oomen
15 november 2022

Wat een heerlijke sushi weer! Zo genoten met mijn man en de kindjes. Alles heerlijk vers en goed op smaak. Tot snel weer!

A.
13 november 2022

Heerlijke verse sushi!

Inge
11 november 2022

Makkelijk te bestellen via de app. Word heel netjes op de hoogte gesteld per mail over de status van je bestelling! Super snel bezorgt en heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!👌🏽

Reactie van Sushi Station

Beste Inge, bedankt voor uw super positieve beoordeling, wij zijn er zeer blij mee! Tot snel weer! En Groetjes

Angela
10 november 2022

Heerlijk gegeten, lekker vers

Heidi
8 november 2022

Heerlijk genoten van jullie overheerlijke sushi mmm. . .

Jan
5 november 2022

Heerlijke sushi en pokebowl

Robert Bosch
29 oktober 2022

Geweldig aardige eigenaren, goede kwaliteit eten en snelle bezorging. Verbeter punten: in de grote menu’s minder maki’s maar meer specials als bijvoorbeeld remaking, gun kan, crisp etc.. De kortingsregeling is weinig stimulerend. Men spaart elders volledig gerecht en hier is 10% de Max.

Reactie van Sushi Station

Beste Robert, bedankt voor uw goede beoordeling, uw goede feedback is ook zeer belangrijk voor ons, wij zullen zeker wat aan doen om te verbeteren, nogmaals van harte dank!

Heidi
29 oktober 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, en ook de complimenten aan de bzeorger!

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, u en uw man zijn onze vaste klanten, wij zijn jullie al die tijd niet vergeten, tot gauw weer! Dank jullie wel!

Theo
28 oktober 2022

little bit warm?

Wilma
28 oktober 2022

Wederom super!! En zoals altijd, op tijd klaar...👌

Le
23 oktober 2022
L Gabriel
21 oktober 2022
Nilja
20 oktober 2022

Helemaal top! Snelle bezorging en echt super verse en lekkere sushi!!

Dominique de Caluwé
19 oktober 2022

Super lekkere sushi.. niets op aan te merken..

Heidi
19 oktober 2022

We hebben weer heerlijk genoten van alle lekkere sushi hapjes!! Fantastisch, dank je wel!

Eva
18 oktober 2022

Zeer snel bezorgd (binnen 20 min.). Heerlijk vers en de crunchy met garnaal zelfs nog warm. Heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, van harte dank voor je geweldige beoordeling steeds, jij bent onze trouwe klant sinds het begin, tot gauw!

Joost
16 oktober 2022
Valerie
16 oktober 2022
Kitty
15 oktober 2022

Goed verpakt en een heerlijke smaak!

Hupscher
14 oktober 2022

Vond het niet vers grotendeels weggegooit

Tom
13 oktober 2022

Alles was perfect, zoals altijd! verbeterpunt: menu uitbreiden met wok maaltijden, dan zou ik nog vaker bestellen ;)

Reactie van Sushi Station

Beste Tom, Bedankt voor de top review, dat vinden wij hartstikke tof. Dat horen wij vaker inderdaad, ik neem het mee in de vergadering. Tot snel. Team Sushi Station Breda

Sylvie
8 oktober 2022

Een van de beste sushi in breda. Super bezorging en altijd erg behulpzaam

Romy
7 oktober 2022

Echt weer top!! Binnen 25 min geleverd. Aanrader!

Pietje
7 oktober 2022
Pleunie
5 oktober 2022
Ingrid Nous
4 oktober 2022
Job
3 oktober 2022
Liset
2 oktober 2022

De smaak was heerlijk, maar de sushi viel snel uit elkaar, rijst was te los

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
1 oktober 2022

Snel bezorgd (22 minuten) Daardoor de snacks nog warm en alles heel smakelijk en vers.

Lucis
1 oktober 2022

Zoals altijd hebben we een kwalitatief goede maaltijd ontvangen, warm wat warm moest zijn en precies op tijd door de vriendelijke bezorger.

Valerie
30 september 2022
Erna kuijpers
26 september 2022

Goed en prima op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maikel
25 september 2022

Gewoon echt heel erg lekker...Ontzettend smaakvolle verse sushi...Aanradertje hoor

Rick
25 september 2022

Erg lekker

Laura
25 september 2022
Patricia
24 september 2022

Goede prijs kwaliteit verhouding en prima bezorging.

Reactie van Sushi Station

Beste Patricia, Bedankt voor de review 5*. Tot snel! Met vriendelijke groet , Team Sushi Station Breda

Sammie
24 september 2022
Reactie van Sushi Station

Beste, Dank u wel voor de beoordeling 5* . Tot snel ! Met vriendelijk groet, Team Sushi Station Breda!

M.
24 september 2022

Elke keer weer smullen!!

Reactie van Sushi Station

Beste, wat fijn om te horen! Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda!

Mary
22 september 2022
Stef
18 september 2022

Weer een goede kwaliteit gehad. Bezorging was extreem snel, en dat voor een vrijdagavond: fijn!

Abbenhuis
17 september 2022

Alles top geregeld

Marja
16 september 2022

Het was weer heerlijk !!!

Heidi
15 september 2022

Het was weer fantastisch lekker, dank je wel voor alle heerlijke sushi,

Meneer de Wit
13 september 2022
Kaiser
11 september 2022

Met aandacht gemaakt, heerlijk!

Sacha
11 september 2022
Moi
8 september 2022

Heerlijke sushi, niks op aan te merken!

Leroy
5 september 2022
Hr wil
5 september 2022

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
4 september 2022

Eten was heerlijk en de bezorger super vriendelijk, zeker een aanrader!

M. van der Zee
3 september 2022

Matig. 4 plakken tonijn bij tataki sashimi ipv 5 en crunchy maki waren niet crunchy. Roll mix was prima.

Marieke
2 september 2022

ja hoor, weer 5 sterren voor de kwaliteit en de snelle bezorging.!!!

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de top review! Wij doen inderdaad altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda!

Bavelse
29 augustus 2022

Lekker sushi en precies op afgesproken tijd geleverd

Catherine.
29 augustus 2022

2 Poke Bowls besteld, veg.en kip,beide waren heerlijk. Wij hebben genoten.

Mignon Houdijk
27 augustus 2022

Sushi was erg lekker en vooral heel vers, snelle en supervriendelijke bezorging

Catherine
27 augustus 2022

Bestelling op tijd,beide gerechten waren heelijk. Wij hebben genoten.

Chris Mol
24 augustus 2022
Esther
24 augustus 2022

Ook deze keer weer heerlijke sushi en weer heel op tijd afgeleverd.

Iris
24 augustus 2022
Valerie
24 augustus 2022
Mary
23 augustus 2022
🤣
20 augustus 2022
José
15 augustus 2022
Laura Kuijpers
13 augustus 2022

Altijd lekker en snel bezorgd

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de top review! Wij doen inderdaad altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda!

Heidi
9 augustus 2022

Dank voor jullie heerlijke sushi, en ook dank voor de bezorgers, ze zijn altijd vrolijk en op tijd.

Marie-Louise
7 augustus 2022
Wouter
4 augustus 2022

Sushi was ditmaal erg droog, niet gewend van Sushi station.

Nick
2 augustus 2022
Heidi
2 augustus 2022

Dank je wel voor weer een geweldig sushi avontuur, bedankt voor de heerlijke attentie!

Danica
30 juli 2022

Super lekker weer!

Reactie van Sushi Station

Beste Danica , Dank u wel voor de goede beoordeling. Graag tot snel. Team Sushi Station Breda ❤

Stephanie
28 juli 2022

Snel geleverd en heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de top review! Wij doen inderdaad altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda!

Thijs Hoeke
27 juli 2022
Patricia
26 juli 2022

Vers gemaakt en snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de top review! Wij doen inderdaad altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda!

kimberly Meeuwissen
26 juli 2022

Heerlijke sushi ! Proeft dat die vers is en heerlijk gemaakt ! Echt geweldig ❤️

Guus
25 juli 2022

De schaal was groot genoeg en er zat genoeg variatie in. Bezorging ook erg snel. Zelfs op zondagavond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
18 juli 2022

Met dit warme weer niks lekkerder als verse sushi van sushi station. Respect voor de bezorger die ondanks de warmte supersnel er was en met een glimlach bezorgde.

Rick
15 juli 2022
Thijs Hoeke
13 juli 2022
R. Bosch
12 juli 2022

Vriendelijk personeel en geweldig eten.

Van stiphout
12 juli 2022

Beste sushi breda

Heidi
8 juli 2022

Het was zoals altijd weer heeeel erg lekker, we hebben er heerlijk van gesmuld, en wat een heerlijke verrassing zat erbij, volgende keer even zeggen wat het was, was erg goed. Dank je wel!

Anoniem
6 juli 2022

Lekker en vers

Yvette
4 juli 2022

Heerlijke sushi, vers en op tijd klaar. Wij zijn blij met deze vestiging op de Burcht

saar
4 juli 2022

goede sushi, goede keuze!

Thijs Hoeke
3 juli 2022

Alles was lekker , het was gewoon goed!

Valerie
2 juli 2022

Verse sushi, nette bezorging. Prijs kwaliteit top!

Mary
29 juni 2022

Het eten was heerlijk, goed verzorgd en zeer op tijd

Michel en Anja
29 juni 2022

Alles was lekker, vers en snel bezorgd!!

Heidi
28 juni 2022

Wat hebben we weer genoten van de heerlijke sushi van Sushi Station, altijd heerlijk vers, en superaardige bezorgers, dank je wel🙏❤️

Gouweloos
27 juni 2022
Lucia
27 juni 2022
Susanne
23 juni 2022

Online besteld, stond al klaar toen ik geen tien minuten later in de zaak stond. Heerlijk vers en mooi opgemaakt.

Corina
23 juni 2022

Gewoon ontzettend lekker!

Heidi Branderhorst
21 juni 2022

Oh wat was het weer lekker de sushi van sushi station, dank je wel lieve mensen🙏❤️

Angèle
21 juni 2022
Heidi Branderhorst
20 juni 2022

Fantastisch, heerlijke sushi gegeten!!!

Teo
17 juni 2022
Ricky
17 juni 2022

Erg lekker

Renee
14 juni 2022

Was heerlijk en stond op tijd klaar. Vriendelijke mensen ook! :)

Gouweloos
14 juni 2022
Heidi Branderhorst
13 juni 2022

Fantastische sushi en poke bowl gegeten, echt zooo heerlijk vers, dank jullie wel hiervoor, en bedankt voor de fijne bezorging!

Wanko
12 juni 2022

Is goeie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
11 juni 2022

Lekkere sushi 🍣, en op tijd geleverd

Roks
11 juni 2022

Lekkerste sushi uit de buurt en snelle en goede bezorging!

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat een top review , daar zijn wij hartstikke blij mee!! Tot snel. Team Sushi Station Breda.

Florent Mahieu
6 juni 2022

Klaar na een uur en dan nog een extra 20 minuten is iets te lang voor mij. Kwaliteit oké maar niet beter dan anderen.

Yvette Schunselaar
5 juni 2022

Heerlijke sushi, vers en fijn van smaak. Snel en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste , bedankt voor de top review. Wij doen ons uiterste best om het te maken en te bezorgen! Tot snel. Team Sushi Station Breda❤️

Tijs
5 juni 2022

Lekkete sushi en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Tijs, uw beoordeling wordt heel erg gewaardeerd. Wij zijn blij dat u tevreden bent over ons! Groetjes, Sushi Station Breda

Danica
5 juni 2022

Was erg lekker, & snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de top review! Wij doen inderdaad altijd ons best om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda!

A.van Hooijdonk
5 juni 2022

Alweer heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot ziens :) Met vriendelijke groet, Sushi Station Breda

Werner
4 juni 2022

Erg lekker en vers. Ruime variatie. Perfect op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Werner, wij zijn blij dat u blij bent met ons menu! Ook doen wij altijd ons best om de bestellingen op tijd te bezorgen! ;) Graag tot ziens, Sushi Station Breda

Pascal
4 juni 2022
Reactie van Sushi Station

Beste , Dank u wel voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer ;) Team Sushi Station Breda

Eva
1 juni 2022

Super verse sushi heel snel geleverd, de warme items in een aparte tas zodat warm warm blijft en sushi koel. Ook de zoetzure komkommer is een echte aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste, Wij doen inderdaad ons best dat alles met 'de juiste temperatuur' aankomt! Wat lief dat u dat opmerkt en waardeert!! Liefs, Team Sushi Station Breda

Maartje
30 mei 2022

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit, excuses bij de bezorging voor 15 min. vertraging, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Maartje, bij hoge drukte kan het wel eens voorkomen dat uw bestelling iets later arriveert dan gepland! Bedankt voor uw begrip hiervoor en graag tot de volgende keer😊 Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Snoey
27 mei 2022

Het is iedere keer heerlijk

Reactie van Sushi Station

Beste , Wat goed om te horen dat alles goed bij u bevalt! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Stephanie
23 mei 2022

Hele lekkere verse sushi ga zeker vaker bestellen

Reactie van Sushi Station

Beste Stephanie, Hier zijn wij blij mee natuurlijk ;) Wat fijn om te horen dat u de sushi zo lekker vond! Met vriendelijke groet, Sushi Station Breda❤

Jurgen
19 mei 2022

Prima Sushi, vers en mooi bereid. Geen klachten van de pubers welke pretenderen kenner te zijn.

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat fijn dat onze sushi bij 'de pubers' in de smaak valt! 😃 In het algemeen een positieve beoordeling, dan hiervoor! Groetjes, Team Sushi Station Breda

Evelien
18 mei 2022

Lekkere sushi, op tijd geleverd, hartelijk dank!

Reactie van Sushi Station

Beste Evelien, Wij zijn blij met uw tevredenheid! Wij doen ons uiterste best om dit te behouden! Met vriendelijke groet, Team Sushi station Breda

Helen Merkx
18 mei 2022

Super lekker, goede prijs kwaliteit verhouding, mooi voor het oog en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Helen, Dank voor dit mooi compliment, het doet ons goed! Graag tot ziens! Veel liefs, Team Sushi Station Breda

Jessica Kleijn
18 mei 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Jessica, ik ben super blij met deze review! Wij doen allemaal hard ons best om met plezier lekker sushi bij jullie te bezorgen! Tot snel ;) Veel liefs, Teuntje & ons team bij Sushi Station Breda

Marie-Louise
15 mei 2022
Reactie van Sushi Station

Beste, Dank u wel voor de goede beoordeling. Graag tot snel. Team Sushi Station Breda ❤

Nicole
15 mei 2022

Echt onze favoriet in Breda. Super vers en gevarieerd en de bezorging is heel snel. Dank jullie wel weer!

Reactie van Sushi Station

Beste Nicole, bedankt voor deze beoordeling! Wij hopen snel weer een goede prestatie te kunnen leveren! Groetjes, Team Sushi Station Breda

Anoniem
13 mei 2022

Bestellen nergens anders meer. Altijd super lekker, vers en snel bezorgd!

Reactie van Sushi Station

Beste, Wij vinden dit een heel groot compliment ❤ Veel liefs, Team Sushi Station Breda

Hans Deelen
13 mei 2022
Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de top review! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda!

Jd
10 mei 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Jd, Bedankt voor deze hoge beoordeling, deze waarderen wij enorm! Groetjes, Team Sushi Station Breda

Annemieke Vriends
8 mei 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Annemieke, bedankt voor deze beoordeling! Wij hopen snel weer een goede prestatie te kunnen leveren! Groetjes, Team Sushi Station Breda

S
7 mei 2022

Was weer heerlijk! De volgende keer zouden van mij de plastic grasjes weggelaten mogen worden. Bezorging was ook netjes en ruim op tijd!

Reactie van Sushi Station

Beste, wij willen u bedanken voor deze feedback. Wij voegen deze gras sprietjes toe om de smaken van elkaar gescheiden te houden. Voeg gerust de volgende keer in de opmerkingen toe dat u dit niet wilt en dan regelen wij dat! Hopelijk is daardoor de volgende keer alles naar wens. :) Met vriendelijke groet, het team van Sushi Station Breda

Corina
4 mei 2022

Zeer smaakvolle poke bowl gegeten. Ook de sushi is geweldig.

Reactie van Sushi Station

Beste Corina, wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van onze sushi! Uw review wordt door ons allemaal gewaardeerd, dank! Veel liefs, Sushi Station Breda

Heidi
1 mei 2022

Dank je wel voor weer een heerlijke sushi avond, echt geweldig, en zo heerlijk vers! En wat een heerlijke verrassing was erbij mmmm. . . . . zalig! Dankje wel lief team van Sushi Station.

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, Wat fijn dat u genoten heeft. U bent ook altijd heel lief voor ons, daarbij hoort een kleine cadeautje. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda❤

P
30 april 2022

Had zelf de verkeerde box besteld, gebeld en ze hebben de juiste gewoon geleverd voor dezelfde prijs, ondanks dat deze duurder was. Zeer goede service. Eten is altijd super vers en lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste, Wij doen ons best om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden en wij zijn blij dat dit doel bereikt is! Bedankt voor dit geweldig compliment en wij hopen u snel weer blij te maken met nog een volgende bestelling! Veel liefs, Sushi Station Breda :)

Yasmina
27 april 2022
Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de top review! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Heidi
26 april 2022

Geweldige lekkere sushi, vers en altijd op tijd gebracht door lieve mensen, dank je wel🙏❤

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, hartelijke bedankt voor dit mooi compliment! Wij proberen zo te werken dat alles naar wens is! Graag tot snel, het team van Sushi Station Breda

Wouter
25 april 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Wouter, dank u wel voor deze geweldige beoordeling. Wij hopen deze tevredenheid te behouden en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Sushi Station Breda

Marja hendriks
23 april 2022

Wat een heerlijke verse sushi! Precies optijd en netjes bezorgd. Heel goed.🎎🍣

Reactie van Sushi Station

Beste Marja, super bedankt voor uw aardige woorden! Wij streven ernaar om altijd op tijd voor de deur te staan met de lekkerste sushi! Met vriendelijke groet, het team van Sushi Station Breda

Jeroen
23 april 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Jeroen, wij willen u bedanken voor de tijd die u genomen heeft om ons te beoordelen. Dit waarderen wij enorm! Groetjes, Team Sushi Station Breda

A. Mahamed
23 april 2022

Alles was met zorg ingepakt en mooi optijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Mahamed, heel erg bedankt voor je aardige beoordeling! Wij hopen snel weer lekkere sushi bij u af te mogen leveren. Groetjes van ons team, Sushi Station!

Florent Mahieu
23 april 2022

Zag en smaakte erg vers. Niet te zuinig met de wasabi 😁. Bakje met zoetzure komkommer ook goed maar voor €3,50 beetje weinig.

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat fijn dat u genoten heeft. Sushi Station zit door heel Nederland, wij gebruiken allemaal het zelfde concept. Helaas is het niet mogelijk om het te veranderen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Sushi lovers!
20 april 2022

Lekkere sushi en altijd snel bezorgd!

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat fijn dat u genoten heeft! Wij zien uw graag terug bij ons! Team Sushi Station Breda

Stef
17 april 2022

Was weer prima, deze keer was de bezorger ruim op tijd. Top!! In de schaal waren een paar sushi's deels platgedrukt...daarom maar 4 sterren, anders waren het zeker vijf sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Stef, Goed om te horen dat u heeft genoten van onze sushi en dat u onze service goed vindt we zien u graag snel weer! Met vriendelijk, Sushi Station Breda

De Jong
15 april 2022

Het was heerlijk, de sushi werd snel geleverd

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat fijn dat u genoten heeft! Wij zien uw graag terug bij ons! Team Sushi Station Breda

Kim
14 april 2022

Lekker, mooi gepresenteerd en snel bezorgd

Reactie van Sushi Station

Beste Kim, Hartelijk bedankt, dat vinden wij super leuk om te horen!! Tot snel bij ons. Team Sushi Station Breda

Ingrid
11 april 2022

Voor de eerste keer besteld bij sushi station. Prima sushi en supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Ingrid, Dank u wel voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee. Tot snel! Team Sushi Station |Breda

Myriam
9 april 2022

We hebben heerlijk gegeten !

Reactie van Sushi Station

Beste Myriam, Wat fijn dat het uw gesmaakt heeft! Graag tot snel ! Team Sushi Station Breda❤

J
7 april 2022
Reactie van Sushi Station

Beste , Dank u wel voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer ;) Team Sushi Station Breda

Barrie
4 april 2022

Lekkere sushi en een goede service

Reactie van Sushi Station

Beste Barrie, Dat vinden wij heel erg leuk om te horen! Graag Tot snel ! Team Sushi Station Breda😘

Hi
4 april 2022

Heel snel bezord, erg lekkere sushi (rijst valt soms wat uit elkaar) maar erg vers en ziet er netjes uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste, Dankuwel voor uw feedback, onze bezorgers zijn altijd razend snel! Betreft de rijst, onze sushi's worden altijd vers voor u gerold, het kan zijn dat onze rijst toen net was afgekoeld, vandaar dat het uit elkaar kan vallen. Excuses . We zien u graag terug bij ons. Met Vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda😘

Anoniem
2 april 2022

Super lekker! Gaan zeker nog eens bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste, Dank u wel voor de goede beoordeling. Graag tot snel. Team Sushi Station Breda

Mik
28 maart 2022

Vers, lekker, op tijd & vriendelijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Mik, Super bedankt! Graag tot ziens, Team Sushi Station Breda

S
28 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste, Wat top, 5* beoordeling, wij willen u hartelijk bedanken. Graag tot snel bij ons! Team Sushi Station Breda😘

Heidi Branderhorst
27 maart 2022

Lieve mensen van Sushi Station, Dank je wel voor weer een heerlijke sushi box, altijd vers, altijd op tijd, wat een heerlijkheid, dank je wel!

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, Wat lief van u! Wij doen elke dag ons uiterste best voor jullie. Tot snel ! Team Sushi Station Breda❤

Pascal De Jong
26 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Pascal, Dank u wel voor de goede beoordeling. Tot snel. Team Sushi Station Breda

Jantien
21 maart 2022

Super vers en snel, top!

Reactie van Sushi Station

Beste Jantien, Dank u wel voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer ;) Team Sushi Station Breda

Henny dekker
20 maart 2022

Het plateau zag er leuk en goed uit. Het was goed verzorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Henny Dekker, Wat fijn om te horen dat het er goed uitzag! Graag tot een volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Max
20 maart 2022

Was lekker en mooi op tijd!

Reactie van Sushi Station

Beste Max, Dankuwel voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer ;) Team Sushi Station Breda

NS
18 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste NS, Bedankt voor uw goede beoordeling! Team Sushi Station Breda

Ivar
18 maart 2022

Iets te laat, niet erg. Garnalen waren bijna koud helaas. Maar 1 flesje soja voor 44 stuks. Maar wel erg lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Ivar, Wat vervelend voor u, dat is zeker niet de bedoeling, excuses ervoor . Graag tot snel. Team Sushi Station Breda😘

Ellen
18 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Ellen, Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer! Team Sushi Station Breda

Lotte
14 maart 2022

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste Lotte, Hartstikke bedankt voor jou goede feedback. Graag tot snel! Team Sushi Station Breda❤

Lucia in Breda
12 maart 2022

Prima kwaliteit, makkelijk te bestellen, bezorging op tijd en door vriendelijke nette medewerkers.

Reactie van Sushi Station

Beste Lucia, Heel erg bedankt voor uw goede beoordeling. Graag tot de volgende keer! Team Sushi Station Breda😍

Thijmen
11 maart 2022

Altijd een super plek op sushi te halen, aan rader voor andere!

Reactie van Sushi Station

Beste Thijmen, Heel erg bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat het u beviel! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Wieneke
8 maart 2022

Heerlijke Sushi, vers, en top kwaliteit. We hadden de classic box en dat was echt veel. En heel lekker! Fijne bezorging, precies op tijd. We zullen hier voortaan bestellen (voorheen bestelden we in de stad maar was de kwaliteit wisselend). Super aanwinst voor onze wijk dus!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Wieneke, Bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan genoten heeft! Graag tot een volgende keer. Team Sushi Station Breda 😍

Hein
6 maart 2022

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Hein, bedankt voor uw goede beoordeling aan ons, dat waarderen wij zeer. graag tot ziens!

Jos
5 maart 2022

Snelle levering Top kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste Jos , Wauw!! 5***** , hartstikke bedankt, Tot de volgende keer. Team Sushi Station Breda :)

AV
5 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste AV, bedankt voor de goede beoordeling! Tot snel !

Eduardo Lopez Van Valkenburg
5 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Eduardo Lopez Van Valkenburg, bedankt voor uw beoordeling, tot snel!

Bart
3 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Bart , dankuwel voor uw goede beoordeling dat waarderen wij heel erg. wij hopen dat we snel weer een bestelling van u terugzien.🤗 Met vriendelijke groet, Team SushiStation Breda

Nienke
1 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Nienke, bedankt voor uw goede beoordeling aan ons, graag tot ziens!

Heidi Branderhorst
28 februari 2022

Lieve mensen van Sushi Station, Heerlijk genoten van jullie sushi afgelopen zaterdag, echt fantasische sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, dankuwel voor de leuke review, we hopen u snel terug te zien.

Nicole
28 februari 2022

De sushi was echt heerlijk vers, en stipt op het aangegeven tijdstip bezorgd door een vriendelijke bezorger. Echt onze nieuwe favoriet in Breda!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Nicole, wat fijn om te horen dat alles u heeft bevallen!

P
28 februari 2022

Alles is vers en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

beste P, wat goed om te horen dat alles bij u goed bevalt

Ingrid
27 februari 2022

Wederom ontzettend lekkere sushi, snelle bezorging en vriendelijke bezorger 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Ingrid bedankt voor de goede beoordeling wij zullen ons best blijven doen om uw ervaring zo te houden. Met vriendelijke groet Team Sushi Station.

Lucia
27 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Lucia, bedankt voor de goede beoordeling. we hopen u zo snel mogelijk weer te zien.

Sakina
27 februari 2022

Normaal schrijf ik niet zo snel een review, maar sushi station is het waard om aan te raden. Ik heb inmiddels veel Sushi ketens geproefd in Breda. Vandaag voor het eerst besteld om te proberen. Het was heerlijk en super vers! Al bij het openen van de box je de verse geur je tegemoet komt. Kleine aanvulling de tonijn mag iets smeuïger. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Sakina, wat leuk om te horen dat het u zo goed bevalt. wij zullen uw feedback goed verwerken zodat uw ervaring bij sushi station nog beter wordt!

Marieke
25 februari 2022

Echt hééél blij met de Sushi station!! 2x besteld en al 2x vonden we het eten allemaal lekkerder dan van andere sushi zaken. De prijs-kwaliteit is heel goed, vol van smaak en supervers! bezorging duurde korter dan was aangegeven.

Reactie van Sushi Station

Beste Marieke, dankuwel voor uw goede beoordeling dat waarderen wij heel erg. wij hopen dat we snel weer een bestelling van u terugzien.:)

Yas
24 februari 2022

Tot nu toe lekkerste sushi van breda, heerlijk en vers! Ga zo door

Reactie van Sushi Station

Beste Yas, fijn dat u de mooie beoordeling aan ons te hebben gegeven, wij danken u van harte.

Verhelst
24 februari 2022

Binnen een half uur geleverd, super

Reactie van Sushi Station

Geachte heer/ mevr Verhelst, bedankt voor het schrijven van de positieve beoordeling aan ons, Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Babette
21 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Babette, bedankt voor de 5*****!

Maurice
21 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Maurice, bedankt voor de 5*****!!!

a.g.m. coenen
20 februari 2022

Aardig gevarieerde schotel.

Reactie van Sushi Station

Geachte heer/ mevr Coenen, bedankt voor uw goede beoordeling aan ons, graag tot ziens!

Jip
19 februari 2022

Heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Jip, bedankt voor uw positieve beoordeling! Van harte.

MJ
14 februari 2022

Lekker verse sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste MJ, Bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan genoten heeft! Graag tot een volgende keer. Team Sushi Station Breda :)

Diana
13 februari 2022

Heerlijke verse sushi en super snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Diana, Fijn om te horen dat alles in orde was, heel erg bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot een volgende keer :)

Paul
12 februari 2022

Snelle levering. En ondanks dat er iets vergeten was is dit snel opgelost met allerlei extra’s. Super attent!

Reactie van Sushi Station

Beste Paul, Nogmaals excuses namens ons & wat fijn om te horen dat we u de juiste oplossing hebben kunnen bieden. Bedankt voor uw beoordeling & graag tot een volgende keer! 😊

T. van Meggelen
12 februari 2022

Heerlijke sushi, vers, nette zaak. Echt onze favoriet.

Reactie van Sushi Station

Beste T. van Meggelen, Super fijn om te horen dat alles u beviel! Bedankt voor uw beoordeling & graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Stef
11 februari 2022

Heerlijk eten. Ook de warme gerechten waren echt lekker. Bezorging was snel en netjes!

Reactie van Sushi Station

Beste Stef, Dankuwel voor uw goede beoordeling, wat fijn dat alles u beviel! Graag tot een volgende keer :)

Benita
11 februari 2022

Verse sushi, warm en koude gerechten in aparte tassen verpak. Bezorgen prefect op tijd

Reactie van Sushi Station

Goedenavond Benita, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor de goede beoordeling tot snel!😃 Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Dpc Van Mourik-Stoop
11 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste heer/mevrouw Van Mourik-Stoop, hartstikke bedankt voor de goede beoordeling. Wij zien u graag snel terug! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Megumin
10 februari 2022

De poke bowl was erg lekker!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Wat fijn om te horen! Tot snel. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Steven
10 februari 2022

Netjes gebeld dat de bestelling iets vertraagd was. Ook direct door de bezorger een excuus voor de latere bezorging, erg netjes! Ook verrast door de twee blikjes frisdrank! Helemaal tevreden dus :) dankjewel voor het lekkere eten en de goede service!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond. Wat fijn dat u als nog tevreden bent over onze service! Nogmaals onze excuses voor de vertraging, wij zien u graag snel terug! Met vriendelijke groet, Team SushiStation.

Nadine
7 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Nadine, Dank u wel voor de goede beoordeling , waarderen wij enorm, wij zien u graag snel terug!😘 Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Sacha
5 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Sacha, Dank u wel voor de goede beoordeling!😊 Met vriendelijke groet, Team SushiStation Breda

Anoniem
5 februari 2022

Ik miste de 2 sauzen in mijn snackbox, en de kip was erg taai en droog. Ik wilde jullie hierover berichten om een kans te bieden het op te lossen maar nergens is er een telefoonnummer of email adres te vinden. Niet online en niet op de bon. Jammer.

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Excuses! Wat vervelend om te horen , als u langs onze zaak komt en het doorgeeft krijgt u het van ons nog te goed. wij gaan uw feedback doorgeven aan de keuken en onze inpak team! Helaas hebben wij inderdaad nog geen vaste telefoon en e-mail adres , binnen enkele dagen is dat beschrikbaar. Met vriendelijke groet, Team SushiStation.

Joly Cordes
3 februari 2022

jammer dat er geen hele garnalen op de pokebowl zaten miste ook de avacado. voor de rest prima!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Wij snijden onze hele garnalen in stukken , het enige wat u ontbreekt zijn de staartjes . Helaas krijgt u alleen avocado's bij de veggie poke bowl en of eventueel kunt u die bij bestellen onder het kopje 'extra toppings ' . Ik hoop u genoeg geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, SushiStation

Alexander
3 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Alexander, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens :) Team Sushi Station Breda

Gerda
31 januari 2022

Ziet er mooi en goed verzorgd uit en smaakt heerlijk. Snelle en vriendelijke bezorger!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Wat fijn om te horen, Tot snel! Mvg, SushiStation

Romy
31 januari 2022

Snel en mega lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Romy, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens 😊 Team Sushi Station Breda

Fannity
29 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Fannity, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens :) Team Sushi Station Breda

Ingrid
28 januari 2022

Heerlijke sushi, onze favoriet inmiddels! Vriendelijke en snelle levering, voldoende sojasaus en niet onbelangrijk......voldoende stokjes!

Reactie van Sushi Station

Beste Ingrid, Wat fijn om te horen dat alles u beviel, heel erg bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot een volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Backer
28 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Backer, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Eva
27 januari 2022

Weer genoten van de sushi, de kwaliteit is iedere keer exact hetzelfde echt heel fijn.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, Leuk om te horen dat alles beviel de keren dat u besteld had bij ons, heel erg bedankt voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Petra Smithuis
26 januari 2022

Hartstikke lekker en een lief berichtje bij de bestelling: " Beterschap" omdat we aan hadden gegeven in quarantaine te zitten en dat het voor de deur achtergelaten kon worden als ze aanbelden. Het is erg fijn om zo'n medelevend briefje erbij te krijgen.

Reactie van Sushi Station

Beste Petra, Dat is een kleine moeite, heel erg fijn om te horen dat uw bestelling beviel! Bedankt voor uw goede beoordeling, graag tot de volgende keer. :) Team Sushi Station Breda

Vos
24 januari 2022

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Vos, Leuk om te horen dat alles u beviel, bedankt voor de goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Peter
23 januari 2022

Geen menukaart aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Peter, Vervelend om te horen dat dat bij u ontbrak, de reden daarvoor kan zijn vanwege dat u via onze eigen website had besteld. Alsnog bedankt voor uw beoordeling! Graag tot een volgende keer :) Team Sushi Station Breda

joost van beek
23 januari 2022

heerlijk gegeten en supersnelle en correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Joost, Leuk om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling. Bedankt voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Evelien
23 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Evelien, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

I.
23 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste I, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens :)

Dylan
23 januari 2022

Heel goed eten en goede bezorging

Reactie van Sushi Station

Beste Dylan, Bedankt voor uw goede beoordeling, leuk om te horen dat u ervan heeft genoten! Graag tot de volgende keer :)

Alexander
20 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Alexander, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :)

Claudia
16 januari 2022

Sushi was geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Claudia, Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer :)

J.
16 januari 2022

De sushi was heel droog.de doos was ook warm aan de onderkant toen hij bezorgd was

Reactie van Sushi Station

Beste J, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling u niet beviel, alsnog bedankt voor uw beoordeling. Het kan kloppen dat de onderkant van de doos warm was, doordat er in de roll mix sushi zit met gefrituurde garnaal erin. Graag tot ziens!

Lou
16 januari 2022

Goede verse sushi! Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Lou, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan heeft genoten! Graag tot de volgende keer. :)

Marja hendriks
15 januari 2022

Het was echt super lekkere verse sushi en netjes op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Marja, Bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn om te horen dat onze sushi & service u beviel! Graag tot de volgende keer. :)

Tamar
13 januari 2022

Mega lekkere sushi! Snelle bezorging Super helemaal blij

Reactie van Sushi Station

Beste Tamar, Hartelijk dank voor uw beoordeling, dat is fijn om te horen. Graag tot de volgende keer! :)

Gerda
12 januari 2022

Het was wederom goed verzorgd en heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Gerda, Bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan genoten heeft. Graag tot de volgende keer! :)

Ming Moerdijk
12 januari 2022

Heerlijke sushi en goede service!!

Reactie van Sushi Station

Beste Ming Moerdijk, Daar zijn wij blij om! Graag tot de volgende keer :)

Yvonne
10 januari 2022

Heerlijke sushi & pokebowl, mooi geserveerd en prima porties. Niets op aan te merken.

Reactie van Sushi Station

Beste Yvonne, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Graag tot de volgende keer! :)

Eva
10 januari 2022

Snel bezorgd en heel erg lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, Fijn om te horen dat u er van genoten heeft. Graag tot de volgende keer! :)

coenen
9 januari 2022

De bestelling zag er kleurrijk, smakelijk en divers uit. Dit gaan we vaker doen.

Reactie van Sushi Station

Beste Coenen, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u ervan heeft genoten. Graag tot de volgende keer! :)

Pim
9 januari 2022

Erg lekkere sushi. Bezorger verontschuldigde dat het zo lang duurde, maar het was gewoon volgens de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Pim, Wat fijn om te horen dat uw bestelling & onze service aan alles voldeed. Graag tot de volgende keer!

Esther
6 januari 2022

Prima sushi, op de gewenste tijd thuisbezorgd. Zal hier nog vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Esther, Dat is mooi om te horen. Graag tot de volgende keer :)

Jes
6 januari 2022

We hadden de Sushi classic box, waarvan de zalmmousse rol die hierin zat tegen viel. De overige sushistukjes waren prima, heel veel rijst. Ik heb wel lekkerdere sushi gegeten. De yakitori was een beetje droog. Maar de Gyoza was weer echt super! De losse rollen waren zoals in de box, goed voor afhaal.. verwacht hier geen super sushi die in breda wel te verkrijgen is.

Reactie van Sushi Station

Beste Jes, Dat is erg vervelend om te horen. Wij gaan er voor de volgende keer op letten, alsnog bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens !

Catherine.
5 januari 2022

Perfect. Ontzettend lekker.

Reactie van Sushi Station

Beste Catherine, Dat is fijn om te horen! Graag tot de volgende keer :)

Esther Chau
5 januari 2022

Super vers, lekker en attent! Ik kreeg wat extra”s 🥰 doei fafa

Reactie van Sushi Station

Brouwers
4 januari 2022

Het was prima verzorgd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Geachte heer/ mevr. Brouwers, bedankt voor deze mooie beoordeling van harte. Graag tot ziens!

Susanne
4 januari 2022

Heerlijke sushi, makkelijk bestellen!

Reactie van Sushi Station

Beste Susanne, dank je wel!

Bren
3 januari 2022

Echt super vers, zalig!

Reactie van Sushi Station

Beste Bren, dank u voor deze prachtige beoordeling! Wij zijn ook zeer blij mee.

Joris de Bont
3 januari 2022

op zich prima verse kwaliteit. ik had me wat meer voorgesteld van de sesam salmon roll ( sesam was nauwelijks aanwezig) en de california crunchy roll (wat gefrituurde uitjes erover). was smakelijk en goede service

Reactie van Sushi Station

Beste Joris, bedankt voor de goede beoordeling, wij zullen er nog beter doen. Graag tot ziens!

Yvette
2 januari 2021

Erg lekker

Reactie van Sushi Station

Beste Yvette, Top! Wij willen altijd goed te doen zodat onze klanten dat kunnen merken ( qua versheid, prijs- kwaliteit, smaken en op tijd bezorgd. U Bedankt!

Joeri
2 januari 2021

Prima op tijd geleverd en weer heerlijk gegeten

Reactie van Sushi Station

Beste Joeri, bedankt voor je top beoordeling! Van Harte.

Loes
2 januari 2021

Voor het eerst hier besteld. Super lekker sushi echt een aanrader. Verrast dat er toch weer een nog lekkererdere sushitent is bijgekomen. Voortaan bestel ik hier.

Reactie van Sushi Station

Beste Loes, het is mooi om uw fantastische beoordeling te zien, wij zijn ook zeker blij dat wij u als onze nieuwe klant erbij krijgen. Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

Annet
2 januari 2021

Prima komt op tijd bezorgen

Reactie van Sushi Station

Beste Annet, bedankt voor de positieve beoordeling!

Marloes
2 januari 2021

Leuke dame die sushi kwam brengen. Heel erg bedankt voor de felicitatie en extra sushi. Ik vond het een afwisselde box en alles smaakte heerlijk vers!

Reactie van Sushi Station

Beste Marloes, bedankt voor de positieve beoordeling over ons en we waarderen dat van harte. Graag tot ziens!

Aicha
1 januari 2021

Bestelling was precies op tijd. Helaas was de bestelling niet compleet ontvangen. Was ook moeilijk om telefoonnr te vinden op de website. Na lang zoeken contact gehad. Ze wilden alsnog na naleveren maar wij waren klaar met eten. Bij een eventuele volgende keer zullen wij de bestelling aan de deur controleren.

Reactie van Sushi Station

Beste Aicha, bedankt voor uw goede reactie, graag willen wij bij uw volgende bestelling goed te maken wat wij uw gegevens al genoteerd hebben, hierbij nogmaals onze oprechte excuses. Graag tot ziens!

Jet
1 januari 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Jet, bedankt voor de vele sterren! Top!

Van Dongen
1 januari 2021

Voor de eerste keer besteld bij Sushistation. We hebben ervan genoten en zullen dit zeker nogmaals doen.

Reactie van Sushi Station

Beste Fam. Van Dongen, bedankt voor deze positieve beoordeling! Graag tot ziens! Gelukkig Nieuwjaar!

Lies
31 december 2021

GEWELDIG! Mooi op tijd en weer superlekker. Ook word er goed rekening gehouden met onze allergie en voorkeuren. Perfect!

Reactie van Sushi Station

Beste Lies, bedankt voor het schrijven van deze prachtige beoordeling over ons, dat waarderen we van harte. Wij wensen jullie allen; Gelukkig & Gezond Nieuwjaar!

Lisa
31 december 2021

Super vers en veel keus! Aanrader!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Lisa van harte! Gelukkig & Gezond Nieuwjaar!

Jorinda
31 december 2021

Ondanks dat de bestelling niet helemaal was klaargemaakt zoals besteld hebben ze dit heel netjes opgelost. De sushi die niet voor jou was heb ik mogen houden en daarbij nog wat extraatjes gekregen en alsnog hetgeen gekregen wat ik had besteld. Top service en de kwaliteit van het eten is erg goed!

Reactie van Sushi Station

Beste Jorinda, bedankt voor het schrijven van uw ervaring en de goede beoordeling over ons, wij zijn u zeer dankbaar, graag tot ziens, wij wensen jullie allen; gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Wilma
31 december 2021

Het was wederom geweldig... dank je wel...

Reactie van Sushi Station

Beste Wilma, ook bedankt voor de sterren en de positieve beoordeling, wij wensen jullie alle gezond en gelukkig Nieuwjaar!!!

Bianca Janssen
31 december 2021

Perfect 👌🏻

Reactie van Sushi Station

Beste Bianca, dank je wel voor de sterren, wij wensen jullie allen; gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Anoniem
30 december 2021

Echt vers. Dat proefje. Mooie prijs /kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de positieve beoordeling, het is fijn om te horen, wij wensen u gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Ayssss
29 december 2021

Super lekker, vers en top service!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Ayssss, bedankt voor je mooie beoordeling aan ons, wij wensen jullie Gezond en Gelukkig Nieuwjaar!

Eva
29 december 2021

Vriendelijke snelle bezorging! Sushi erg lekker en de kwaliteit is heel constant. we hadden deze keer als verassing twee extraatjes gekregen en waren hier heel erg blij mee!

Reactie van Sushi Station

Beste Eva en Eva's familie, wij onthouden jullie als onze lieve trouwe klanten en bedankt voor de fantastische beoordeling! Wij wensen jullie Gezond en Gelukkig Nieuwjaar!!

Michielse n
28 december 2021

Nieuwe kaart! Verrassend lekker en heerlijk vers

Reactie van Sushi Station

Beste meneer Michielsen, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen U Fijne Jaarwisseling en Gelukkig Nieuwjaar!

Anne
28 december 2021

Sushi was lekker, alleen jammer van de komkommer bij de ebi maki i.p.v. avocado. Vond ruim een uur bezorgtijd op dinsdagavond ook behoorlijk lang, zeker gezien het feit dat ik op minder dan 5 minuten van Sushi Station woon

Reactie van Sushi Station

Beste Anne, excuus voor het ongemak over de bezorgtijd omdat het zeer druk was op die avond en met slecht weer, wij hopen voor uw begrip. Wij wensen u Gelukkig Nieuwjaar!

Helen Merkx
28 december 2021

Het was heerlijk en prima op tijd afgeleverd, dank !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Helen, bedankt voor je mooie beoordeling aan ons, wij wensen jullie alle Fijne Jaarwisseling, Gezond, Gelukkig Nieuwjaar!

Nadia
28 december 2021

Lekkere sushi, totaal niet gierig met de toppings, saus ect.

Reactie van Sushi Station

Beste Nadia, bedankt voor de fantastische beoordeling, onze bezorger zal de volgende keer jouw juiste deurbel wel vinden, graag tot ziens! Fijne Jaarwisseling en De Beste Wensen!

Kel
28 december 2021

Verse producten en op tijd geleverd, een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Kel, hartelijk dank voor de positieve beoordeling, Top! De Beste Wensen 2022!

Mvr
27 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Mvr, bedankt voor de vele sterren aan ons! Fijne Jaarwisseling en De Beste Wensen! Graag tot ziens!

Inge Eijsvogels
26 december 2021

De sushi was zalig. Een van de betere in Breda. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Inge, bedankt voor de positieve beoordeling, graag tot ziens! Fijne Jaarwisseling en Beste Wensen!

Evie Borburgh
24 december 2021

Lekker, vers en op tijd bezorgd

Reactie van Sushi Station

Beste Evie, bedankt voor de fantastische beoordeling! Prettige Feestdagen!

Janneke
23 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Janneke, zeer bedankt voor de sterren! Wij wensen U Prettige Feestdagen!

Ruby
23 december 2021

Super lekkere sushi! Vers, smaakvol en snel bezorgd. Top, we gaan vaker bestellen. Erg benieuwd naar de pokebowls!

Reactie van Sushi Station

Beste Ruby, zeer bedankt voor je fantastische beoordeling, wij waarderen dat van harte. Prettige Feestdagen!

Haarselhorst
22 december 2021

Helemaal top. Lekker vers ook

Reactie van Sushi Station

Beste Heer/ Mevr. Haarselhorst, het is fijn om uw positieve beoordeling te zien, dank U van harte! Wij wensen U: Prettige Feestdagen!