Beoordelingen van Sushi Station Breda

Recente recensies

5.0
Evelien
gisteren

Lekkere sushi, op tijd geleverd, hartelijk dank!

Helen Merkx
gisteren

Super lekker, goede prijs kwaliteit verhouding, mooi voor het oog en voor herhaling vatbaar.

Jessica Kleijn
gisteren
Marie-Louise
15 mei 2022
Nicole
15 mei 2022

Echt onze favoriet in Breda. Super vers en gevarieerd en de bezorging is heel snel. Dank jullie wel weer!

Anoniem
13 mei 2022

Bestellen nergens anders meer. Altijd super lekker, vers en snel bezorgd!

Hans Deelen
13 mei 2022
Jd
10 mei 2022
Annemieke Vriends
8 mei 2022
S
7 mei 2022

Was weer heerlijk! De volgende keer zouden van mij de plastic grasjes weggelaten mogen worden. Bezorging was ook netjes en ruim op tijd!

Corina
4 mei 2022

Zeer smaakvolle poke bowl gegeten. Ook de sushi is geweldig.

Heidi
1 mei 2022

Dank je wel voor weer een heerlijke sushi avond, echt geweldig, en zo heerlijk vers! En wat een heerlijke verrassing was erbij mmmm. . . . . zalig! Dankje wel lief team van Sushi Station.

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, Wat fijn dat u genoten heeft. U bent ook altijd heel lief voor ons, daarbij hoort er een kleine cadeautje erbij. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda❤

Annemiek
1 mei 2022

Bezorging was prima. Snel en vriendelijk. Kwaliteit van de sushi vond ik minder goed. Sommige sushi smaakte niet lekker en had een aparte smaak.

P
30 april 2022

Had zelf de verkeerde box besteld, gebeld en ze hebben de juiste gewoon geleverd voor dezelfde prijs, ondanks dat deze duurder was. Zeer goede service. Eten is altijd super vers en lekker!

Yasmina
27 april 2022
Heidi
26 april 2022

Geweldige lekkere sushi, vers en altijd op tijd gebracht door lieve mensen, dank je wel🙏❤

Wouter
25 april 2022
Marja hendriks
23 april 2022

Wat een heerlijke verse sushi! Precies optijd en netjes bezorgd. Heel goed.🎎🍣

Jeroen
23 april 2022
A. Mahamed
23 april 2022

Alles was met zorg ingepakt en mooi optijd bezorgd.

Florent Mahieu
23 april 2022

Zag en smaakte erg vers. Niet te zuinig met de wasabi 😁. Bakje met zoetzure komkommer ook goed maar voor €3,50 beetje weinig.

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat fijn dat u genoten heeft. Sushi Station zit door heel Nederland, wij gebruiken allemaal het zelfde concept. Helaas is het niet mogelijk om het te veranderen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Sushi lovers!
20 april 2022

Lekkere sushi en altijd snel bezorgd!

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat fijn dat u genoten heeft! Wij zien uw graag terug bij ons! Team Sushi Station Breda

Stef
17 april 2022

Was weer prima, deze keer was de bezorger ruim op tijd. Top!! In de schaal waren een paar sushi's deels platgedrukt...daarom maar 4 sterren, anders waren het zeker vijf sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Stef, Goed om te horen dat u heeft genoten van onze sushi en dat u onze service goed vindt we zien u graag snel weer! Met vriendelijk, Sushi Station Breda

De Jong
15 april 2022

Het was heerlijk, de sushi werd snel geleverd

Reactie van Sushi Station

Beste, Wat fijn dat u genoten heeft! Wij zien uw graag terug bij ons! Team Sushi Station Breda

Kim
14 april 2022

Lekker, mooi gepresenteerd en snel bezorgd

Reactie van Sushi Station

Beste Kim, Hartelijk bedankt, dat vinden wij super leuk om te horen!! Tot snel bij ons. Team Sushi Station Breda

Ingrid
11 april 2022

Voor de eerste keer besteld bij sushi station. Prima sushi en supersnelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Ingrid, Dank u wel voor uw beoordeling, wij zijn er super blij mee. Tot snel! Team Sushi Station |Breda

Myriam
9 april 2022

We hebben heerlijk gegeten !

Reactie van Sushi Station

Beste Myriam, Wat fijn dat het uw gesmaakt heeft! Graag tot snel ! Team Sushi Station Breda❤

J
7 april 2022
Reactie van Sushi Station

Beste , Dank u wel voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer ;) Team Sushi Station Breda

Barrie
4 april 2022

Lekkere sushi en een goede service

Reactie van Sushi Station

Beste Barrie, Dat vinden wij heel erg leuk om te horen! Graag Tot snel ! Team Sushi Station Breda😘

Hi
4 april 2022

Heel snel bezord, erg lekkere sushi (rijst valt soms wat uit elkaar) maar erg vers en ziet er netjes uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste, Dankuwel voor uw feedback, onze bezorgers zijn altijd razend snel! Betreft de rijst, onze sushi's worden altijd vers voor u gerold, het kan zijn dat onze rijst toen net was afgekoeld, vandaar dat het uit elkaar kan vallen. Excuses . We zien u graag terug bij ons. Met Vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda😘

Anoniem
2 april 2022

Super lekker! Gaan zeker nog eens bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste, Dank u wel voor de goede beoordeling. Graag tot snel. Team Sushi Station Breda

Mik
28 maart 2022

Vers, lekker, op tijd & vriendelijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Mik, Super bedankt! Graag tot ziens, Team Sushi Station Breda

S
28 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste, Wat top, 5* beoordeling, wij willen u hartelijk bedanken. Graag tot snel bij ons! Team Sushi Station Breda😘

Heidi Branderhorst
27 maart 2022

Lieve mensen van Sushi Station, Dank je wel voor weer een heerlijke sushi box, altijd vers, altijd op tijd, wat een heerlijkheid, dank je wel!

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, Wat lief van u! Wij doen elke dag ons uiterste best voor jullie. Tot snel ! Team Sushi Station Breda❤

Pascal De Jong
26 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Pascal, Dank u wel voor de goede beoordeling. Tot snel. Team Sushi Station Breda

Jantien
21 maart 2022

Super vers en snel, top!

Reactie van Sushi Station

Beste Jantien, Dank u wel voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer ;) Team Sushi Station Breda

Henny dekker
20 maart 2022

Het plateau zag er leuk en goed uit. Het was goed verzorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Henny Dekker, Wat fijn om te horen dat het er goed uitzag! Graag tot een volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Max
20 maart 2022

Was lekker en mooi op tijd!

Reactie van Sushi Station

Beste Max, Dankuwel voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer ;) Team Sushi Station Breda

NS
18 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste NS, Bedankt voor uw goede beoordeling! Team Sushi Station Breda

Ivar
18 maart 2022

Iets te laat, niet erg. Garnalen waren bijna koud helaas. Maar 1 flesje soja voor 44 stuks. Maar wel erg lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Ivar, Wat vervelend voor u, dat is zeker niet de bedoeling, excuses ervoor . Graag tot snel. Team Sushi Station Breda😘

Ellen
18 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Ellen, Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer! Team Sushi Station Breda

Lotte
14 maart 2022

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste Lotte, Hartstikke bedankt voor jou goede feedback. Graag tot snel! Team Sushi Station Breda❤

Lucia in Breda
12 maart 2022

Prima kwaliteit, makkelijk te bestellen, bezorging op tijd en door vriendelijke nette medewerkers.

Reactie van Sushi Station

Beste Lucia, Heel erg bedankt voor uw goede beoordeling. Graag tot de volgende keer! Team Sushi Station Breda😍

Thijmen
11 maart 2022

Altijd een super plek op sushi te halen, aan rader voor andere!

Reactie van Sushi Station

Beste Thijmen, Heel erg bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat het u beviel! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Wieneke
8 maart 2022

Heerlijke Sushi, vers, en top kwaliteit. We hadden de classic box en dat was echt veel. En heel lekker! Fijne bezorging, precies op tijd. We zullen hier voortaan bestellen (voorheen bestelden we in de stad maar was de kwaliteit wisselend). Super aanwinst voor onze wijk dus!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Wieneke, Bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan genoten heeft! Graag tot een volgende keer. Team Sushi Station Breda 😍

Hein
6 maart 2022

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Hein, bedankt voor uw goede beoordeling aan ons, dat waarderen wij zeer. graag tot ziens!

Jos
5 maart 2022

Snelle levering Top kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste Jos , Wauw!! 5***** , hartstikke bedankt, Tot de volgende keer. Team Sushi Station Breda :)

AV
5 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste AV, bedankt voor de goede beoordeling! Tot snel !

Eduardo Lopez Van Valkenburg
5 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Eduardo Lopez Van Valkenburg, bedankt voor uw beoordeling, tot snel!

Bart
3 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Bart , dankuwel voor uw goede beoordeling dat waarderen wij heel erg. wij hopen dat we snel weer een bestelling van u terugzien.🤗 Met vriendelijke groet, Team SushiStation Breda

Nienke
1 maart 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Nienke, bedankt voor uw goede beoordeling aan ons, graag tot ziens!

Heidi Branderhorst
28 februari 2022

Lieve mensen van Sushi Station, Heerlijk genoten van jullie sushi afgelopen zaterdag, echt fantasische sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, dankuwel voor de leuke review, we hopen u snel terug te zien.

Nicole
28 februari 2022

De sushi was echt heerlijk vers, en stipt op het aangegeven tijdstip bezorgd door een vriendelijke bezorger. Echt onze nieuwe favoriet in Breda!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Nicole, wat fijn om te horen dat alles u heeft bevallen!

P
28 februari 2022

Alles is vers en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

beste P, wat goed om te horen dat alles bij u goed bevalt

Ingrid
27 februari 2022

Wederom ontzettend lekkere sushi, snelle bezorging en vriendelijke bezorger 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Ingrid bedankt voor de goede beoordeling wij zullen ons best blijven doen om uw ervaring zo te houden. Met vriendelijke groet Team Sushi Station.

Lucia
27 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Lucia, bedankt voor de goede beoordeling. we hopen u zo snel mogelijk weer te zien.

Sakina
27 februari 2022

Normaal schrijf ik niet zo snel een review, maar sushi station is het waard om aan te raden. Ik heb inmiddels veel Sushi ketens geproefd in Breda. Vandaag voor het eerst besteld om te proberen. Het was heerlijk en super vers! Al bij het openen van de box je de verse geur je tegemoet komt. Kleine aanvulling de tonijn mag iets smeuïger. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Sakina, wat leuk om te horen dat het u zo goed bevalt. wij zullen uw feedback goed verwerken zodat uw ervaring bij sushi station nog beter wordt!

Marieke
25 februari 2022

Echt hééél blij met de Sushi station!! 2x besteld en al 2x vonden we het eten allemaal lekkerder dan van andere sushi zaken. De prijs-kwaliteit is heel goed, vol van smaak en supervers! bezorging duurde korter dan was aangegeven.

Reactie van Sushi Station

Beste Marieke, dankuwel voor uw goede beoordeling dat waarderen wij heel erg. wij hopen dat we snel weer een bestelling van u terugzien.:)

Yas
24 februari 2022

Tot nu toe lekkerste sushi van breda, heerlijk en vers! Ga zo door

Reactie van Sushi Station

Beste Yas, fijn dat u de mooie beoordeling aan ons te hebben gegeven, wij danken u van harte.

Verhelst
24 februari 2022

Binnen een half uur geleverd, super

Reactie van Sushi Station

Geachte heer/ mevr Verhelst, bedankt voor uw schrijven van de positieve beoordeling aan ons, Met vriendelijke groet, Team Sushi Station

Babette
21 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Babette, bedankt voor de 5*****!

Maurice
21 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Maurice, bedankt voor de 5*****!!!

a.g.m. coenen
20 februari 2022

Aardig gevarieerde schotel.

Reactie van Sushi Station

Geachte heer/ mevr Coenen, bedankt voor uw goede beoordeling aan ons, graag tot ziens!

Jip
19 februari 2022

Heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Jip, bedankt voor uw positieve beoordeling! Van harte.

MJ
14 februari 2022

Lekker verse sushi’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste MJ, Bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan genoten heeft! Graag tot een volgende keer. Team Sushi Station Breda :)

Diana
13 februari 2022

Heerlijke verse sushi en super snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Diana, Fijn om te horen dat alles in orde was, heel erg bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot een volgende keer :)

Paul
12 februari 2022

Snelle levering. En ondanks dat er iets vergeten was is dit snel opgelost met allerlei extra’s. Super attent!

Reactie van Sushi Station

Beste Paul, Nogmaals excuses namens ons & wat fijn om te horen dat we u de juiste oplossing hebben kunnen bieden. Bedankt voor uw beoordeling & graag tot een volgende keer! 😊

T. van Meggelen
12 februari 2022

Heerlijke sushi, vers, nette zaak. Echt onze favoriet.

Reactie van Sushi Station

Beste T. van Meggelen, Super fijn om te horen dat alles u beviel! Bedankt voor uw beoordeling & graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Stef
11 februari 2022

Heerlijk eten. Ook de warme gerechten waren echt lekker. Bezorging was snel en netjes!

Reactie van Sushi Station

Beste Stef, Dankuwel voor uw goede beoordeling, wat fijn dat alles u beviel! Graag tot een volgende keer :)

Benita
11 februari 2022

Verse sushi, warm en koude gerechten in aparte tassen verpak. Bezorgen prefect op tijd

Reactie van Sushi Station

Goedenavond Benita, Wat fijn om te horen! Dank u wel voor de goede beoordeling tot snel!😃 Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Dpc Van Mourik-Stoop
11 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste heer/mevrouw Van Mourik-Stoop, hartstikke bedankt voor de goede beoordeling. Wij zien u graag snel terug! Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Megumin
10 februari 2022

De poke bowl was erg lekker!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Wat fijn om te horen! Tot snel. Met vriendelijke groet, Team SushiStation

Steven
10 februari 2022

Netjes gebeld dat de bestelling iets vertraagd was. Ook direct door de bezorger een excuus voor de latere bezorging, erg netjes! Ook verrast door de twee blikjes frisdrank! Helemaal tevreden dus :) dankjewel voor het lekkere eten en de goede service!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond. Wat fijn dat u als nog tevreden bent over onze service! Nogmaals onze excuses voor de vertraging, wij zien u graag snel terug! Met vriendelijke groet, Team SushiStation.

Nadine
7 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Nadine, Dank u wel voor de goede beoordeling , waarderen wij enorm, wij zien u graag snel terug!😘 Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Sacha
5 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Sacha, Dank u wel voor de goede beoordeling!😊 Met vriendelijke groet, Team SushiStation Breda

Anoniem
5 februari 2022

Ik miste de 2 sauzen in mijn snackbox, en de kip was erg taai en droog. Ik wilde jullie hierover berichten om een kans te bieden het op te lossen maar nergens is er een telefoonnummer of email adres te vinden. Niet online en niet op de bon. Jammer.

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Excuses! Wat vervelend om te horen , als u langs onze zaak komt en het doorgeeft krijgt u het van ons nog te goed. wij gaan uw feedback doorgeven aan de keuken en onze inpak team! Helaas hebben wij inderdaad nog geen vaste telefoon en e-mail adres , binnen enkele dagen is dat beschrikbaar. Met vriendelijke groet, Team SushiStation.

Joly Cordes
3 februari 2022

jammer dat er geen hele garnalen op de pokebowl zaten miste ook de avacado. voor de rest prima!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Wij snijden onze hele garnalen in stukken , het enige wat u ontbreekt zijn de staartjes . Helaas krijgt u alleen avocado's bij de veggie poke bowl en of eventueel kunt u die bij bestellen onder het kopje 'extra toppings ' . Ik hoop u genoeg geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, SushiStation

Alexander
3 februari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Alexander, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens :) Team Sushi Station Breda

Gerda
31 januari 2022

Ziet er mooi en goed verzorgd uit en smaakt heerlijk. Snelle en vriendelijke bezorger!

Reactie van Sushi Station

Goedenavond, Wat fijn om te horen, Tot snel! Mvg, SushiStation

Romy
31 januari 2022

Snel en mega lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Romy, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens 😊 Team Sushi Station Breda

Fannity
29 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Fannity, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens :) Team Sushi Station Breda

Ingrid
28 januari 2022

Heerlijke sushi, onze favoriet inmiddels! Vriendelijke en snelle levering, voldoende sojasaus en niet onbelangrijk......voldoende stokjes!

Reactie van Sushi Station

Beste Ingrid, Wat fijn om te horen dat alles u beviel, heel erg bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot een volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Backer
28 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Backer, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Eva
27 januari 2022

Weer genoten van de sushi, de kwaliteit is iedere keer exact hetzelfde echt heel fijn.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, Leuk om te horen dat alles beviel de keren dat u besteld had bij ons, heel erg bedankt voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Petra Smithuis
26 januari 2022

Hartstikke lekker en een lief berichtje bij de bestelling: " Beterschap" omdat we aan hadden gegeven in quarantaine te zitten en dat het voor de deur achtergelaten kon worden als ze aanbelden. Het is erg fijn om zo'n medelevend briefje erbij te krijgen.

Reactie van Sushi Station

Beste Petra, Dat is een kleine moeite, heel erg fijn om te horen dat uw bestelling beviel! Bedankt voor uw goede beoordeling, graag tot de volgende keer. :) Team Sushi Station Breda

Vos
24 januari 2022

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Vos, Leuk om te horen dat alles u beviel, bedankt voor de goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Peter
23 januari 2022

Geen menukaart aanwezig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Peter, Vervelend om te horen dat dat bij u ontbrak, de reden daarvoor kan zijn vanwege dat u via onze eigen website had besteld. Alsnog bedankt voor uw beoordeling! Graag tot een volgende keer :) Team Sushi Station Breda

joost van beek
23 januari 2022

heerlijk gegeten en supersnelle en correcte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Joost, Leuk om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling. Bedankt voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

Evelien
23 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Evelien, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :) Team Sushi Station Breda

I.
23 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste I, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot ziens :)

Dylan
23 januari 2022

Heel goed eten en goede bezorging

Reactie van Sushi Station

Beste Dylan, Bedankt voor uw goede beoordeling, leuk om te horen dat u ervan heeft genoten! Graag tot de volgende keer :)

Alexander
20 januari 2022
Reactie van Sushi Station

Beste Alexander, Bedankt voor uw goede beoordeling! Graag tot de volgende keer :)

Claudia
16 januari 2022

Sushi was geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Claudia, Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw bestelling, bedankt voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer :)

J.
16 januari 2022

De sushi was heel droog.de doos was ook warm aan de onderkant toen hij bezorgd was

Reactie van Sushi Station

Beste J, Wat vervelend om te horen dat uw bestelling u niet beviel, alsnog bedankt voor uw beoordeling. Het kan kloppen dat de onderkant van de doos warm was, doordat er in de roll mix sushi zit met gefrituurde garnaal erin. Graag tot ziens!

Lou
16 januari 2022

Goede verse sushi! Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Lou, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan heeft genoten! Graag tot de volgende keer. :)

Marja hendriks
15 januari 2022

Het was echt super lekkere verse sushi en netjes op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Marja, Bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn om te horen dat onze sushi & service u beviel! Graag tot de volgende keer. :)

Tamar
13 januari 2022

Mega lekkere sushi! Snelle bezorging Super helemaal blij

Reactie van Sushi Station

Beste Tamar, Hartelijk dank voor uw beoordeling, dat is fijn om te horen. Graag tot de volgende keer! :)

Gerda
12 januari 2022

Het was wederom goed verzorgd en heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Beste Gerda, Bedankt voor uw goede beoordeling, fijn om te horen dat u ervan genoten heeft. Graag tot de volgende keer! :)

Ming Moerdijk
12 januari 2022

Heerlijke sushi en goede service!!

Reactie van Sushi Station

Beste Ming Moerdijk, Daar zijn wij blij om! Graag tot de volgende keer :)

Yvonne
10 januari 2022

Heerlijke sushi & pokebowl, mooi geserveerd en prima porties. Niets op aan te merken.

Reactie van Sushi Station

Beste Yvonne, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Graag tot de volgende keer! :)

Eva
10 januari 2022

Snel bezorgd en heel erg lekker. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, Fijn om te horen dat u er van genoten heeft. Graag tot de volgende keer! :)

coenen
9 januari 2022

De bestelling zag er kleurrijk, smakelijk en divers uit. Dit gaan we vaker doen.

Reactie van Sushi Station

Beste Coenen, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u ervan heeft genoten. Graag tot de volgende keer! :)

Pim
9 januari 2022

Erg lekkere sushi. Bezorger verontschuldigde dat het zo lang duurde, maar het was gewoon volgens de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Pim, Wat fijn om te horen dat uw bestelling & onze service aan alles voldeed. Graag tot de volgende keer!

Esther
6 januari 2022

Prima sushi, op de gewenste tijd thuisbezorgd. Zal hier nog vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Beste Esther, Dat is mooi om te horen. Graag tot de volgende keer :)

Jes
6 januari 2022

We hadden de Sushi classic box, waarvan de zalmmousse rol die hierin zat tegen viel. De overige sushistukjes waren prima, heel veel rijst. Ik heb wel lekkerdere sushi gegeten. De yakitori was een beetje droog. Maar de Gyoza was weer echt super! De losse rollen waren zoals in de box, goed voor afhaal.. verwacht hier geen super sushi die in breda wel te verkrijgen is.

Reactie van Sushi Station

Beste Jes, Dat is erg vervelend om te horen. Wij gaan er voor de volgende keer op letten, alsnog bedankt voor uw beoordeling. Graag tot ziens !

Catherine.
5 januari 2022

Perfect. Ontzettend lekker.

Reactie van Sushi Station

Beste Catherine, Dat is fijn om te horen! Graag tot de volgende keer :)

Esther Chau
5 januari 2022

Super vers, lekker en attent! Ik kreeg wat extra”s 🥰 doei fafa

Brouwers
4 januari 2022

Het was prima verzorgd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Geachte heer/ mevr. Brouwers, bedankt voor deze mooie beoordeling van harte. Graag tot ziens!

Susanne
4 januari 2022

Heerlijke sushi, makkelijk bestellen!

Reactie van Sushi Station

Beste Susanne, dank je wel!

Bren
3 januari 2022

Echt super vers, zalig!

Reactie van Sushi Station

Beste Bren, dank u voor deze prachtige beoordeling! Wij zijn ook zeer blij mee.

Joris de Bont
3 januari 2022

op zich prima verse kwaliteit. ik had me wat meer voorgesteld van de sesam salmon roll ( sesam was nauwelijks aanwezig) en de california crunchy roll (wat gefrituurde uitjes erover). was smakelijk en goede service

Reactie van Sushi Station

Beste Joris, bedankt voor de goede beoordeling, wij zullen er nog beter doen. Graag tot ziens!

Yvette
2 januari 2021

Erg lekker

Reactie van Sushi Station

Beste Yvette, Top! Wij willen altijd goed te doen zodat onze klanten dat kunnen merken ( qua versheid, prijs- kwaliteit, smaken en op tijd bezorgd. U Bedankt!

Joeri
2 januari 2021

Prima op tijd geleverd en weer heerlijk gegeten

Reactie van Sushi Station

Beste Joeri, bedankt voor je top beoordeling! Van Harte.

Loes
2 januari 2021

Voor het eerst hier besteld. Super lekker sushi echt een aanrader. Verrast dat er toch weer een nog lekkererdere sushitent is bijgekomen. Voortaan bestel ik hier.

Reactie van Sushi Station

Beste Loes, het is mooi om uw fantastische beoordeling te zien, wij zijn ook zeker blij dat wij u als onze nieuwe klant erbij krijgen. Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

Annet
2 januari 2021

Prima komt op tijd bezorgen

Reactie van Sushi Station

Beste Annet, bedankt voor de positieve beoordeling!

Marloes
2 januari 2021

Leuke dame die sushi kwam brengen. Heel erg bedankt voor de felicitatie en extra sushi. Ik vond het een afwisselde box en alles smaakte heerlijk vers!

Reactie van Sushi Station

Beste Marloes, bedankt voor de positieve beoordeling over ons en we waarderen dat van harte. Graag tot ziens!

Aicha
1 januari 2021

Bestelling was precies op tijd. Helaas was de bestelling niet compleet ontvangen. Was ook moeilijk om telefoonnr te vinden op de website. Na lang zoeken contact gehad. Ze wilden alsnog na naleveren maar wij waren klaar met eten. Bij een eventuele volgende keer zullen wij de bestelling aan de deur controleren.

Reactie van Sushi Station

Beste Aicha, bedankt voor uw goede reactie, graag willen wij bij uw volgende bestelling goed te maken wat wij uw gegevens al genoteerd hebben, hierbij nogmaals onze oprechte excuses. Graag tot ziens!

Jet
1 januari 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Jet, bedankt voor de vele sterren! Top!

Van Dongen
1 januari 2021

Voor de eerste keer besteld bij Sushistation. We hebben ervan genoten en zullen dit zeker nogmaals doen.

Reactie van Sushi Station

Beste Fam. Van Dongen, bedankt voor deze positieve beoordeling! Graag tot ziens! Gelukkig Nieuwjaar!

Lies
31 december 2021

GEWELDIG! Mooi op tijd en weer superlekker. Ook word er goed rekening gehouden met onze allergie en voorkeuren. Perfect!

Reactie van Sushi Station

Beste Lies, bedankt voor het schrijven van deze prachtige beoordeling over ons, dat waarderen we van harte. Wij wensen jullie allen; Gelukkig & Gezond Nieuwjaar!

Lisa
31 december 2021

Super vers en veel keus! Aanrader!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Lisa van harte! Gelukkig & Gezond Nieuwjaar!

Jorinda
31 december 2021

Ondanks dat de bestelling niet helemaal was klaargemaakt zoals besteld hebben ze dit heel netjes opgelost. De sushi die niet voor jou was heb ik mogen houden en daarbij nog wat extraatjes gekregen en alsnog hetgeen gekregen wat ik had besteld. Top service en de kwaliteit van het eten is erg goed!

Reactie van Sushi Station

Beste Jorinda, bedankt voor het schrijven van uw ervaring en de goede beoordeling over ons, wij zijn u zeer dankbaar, graag tot ziens, wij wensen jullie allen; gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Wilma
31 december 2021

Het was wederom geweldig... dank je wel...

Reactie van Sushi Station

Beste Wilma, ook bedankt voor de sterren en de positieve beoordeling, wij wensen jullie alle gezond en gelukkig Nieuwjaar!!!

Bianca Janssen
31 december 2021

Perfect 👌🏻

Reactie van Sushi Station

Beste Bianca, dank je wel voor de sterren, wij wensen jullie allen; gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Anoniem
30 december 2021

Echt vers. Dat proefje. Mooie prijs /kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor de positieve beoordeling, het is fijn om te horen, wij wensen u gezond en gelukkig Nieuwjaar!

Ayssss
29 december 2021

Super lekker, vers en top service!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Ayssss, bedankt voor je mooie beoordeling aan ons, wij wensen jullie Gezond en Gelukkig Nieuwjaar!

Eva
29 december 2021

Vriendelijke snelle bezorging! Sushi erg lekker en de kwaliteit is heel constant. we hadden deze keer als verassing twee extraatjes gekregen en waren hier heel erg blij mee!

Reactie van Sushi Station

Beste Eva en Eva's familie, wij onthouden jullie als onze lieve trouwe klanten en bedankt voor de fantastische beoordeling! Wij wensen jullie Gezond en Gelukkig Nieuwjaar!!

Michielse n
28 december 2021

Nieuwe kaart! Verrassend lekker en heerlijk vers

Reactie van Sushi Station

Beste meneer Michielsen, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen U Fijne Jaarwisseling en Gelukkig Nieuwjaar!

Anne
28 december 2021

Sushi was lekker, alleen jammer van de komkommer bij de ebi maki i.p.v. avocado. Vond ruim een uur bezorgtijd op dinsdagavond ook behoorlijk lang, zeker gezien het feit dat ik op minder dan 5 minuten van Sushi Station woon

Reactie van Sushi Station

Beste Anne, excuus voor het ongemak over de bezorgtijd omdat het zeer druk was op die avond en met slecht weer, wij hopen voor uw begrip. Wij wensen u Gelukkig Nieuwjaar!

Helen Merkx
28 december 2021

Het was heerlijk en prima op tijd afgeleverd, dank !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Helen, bedankt voor je mooie beoordeling aan ons, wij wensen jullie alle Fijne Jaarwisseling, Gezond, Gelukkig Nieuwjaar!

Nadia
28 december 2021

Lekkere sushi, totaal niet gierig met de toppings, saus ect.

Reactie van Sushi Station

Beste Nadia, bedankt voor de fantastische beoordeling, onze bezorger zal de volgende keer jouw juiste deurbel wel vinden, graag tot ziens! Fijne Jaarwisseling en De Beste Wensen!

Kel
28 december 2021

Verse producten en op tijd geleverd, een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Kel, hartelijk dank voor de positieve beoordeling, Top! De Beste Wensen 2022!

Mvr
27 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Mvr, bedankt voor de vele sterren aan ons! Fijne Jaarwisseling en De Beste Wensen! Graag tot ziens!

Inge Eijsvogels
26 december 2021

De sushi was zalig. Een van de betere in Breda. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Inge, bedankt voor de positieve beoordeling, graag tot ziens! Fijne Jaarwisseling en Beste Wensen!

Evie Borburgh
24 december 2021

Lekker, vers en op tijd bezorgd

Reactie van Sushi Station

Beste Evie, bedankt voor de fantastische beoordeling! Prettige Feestdagen!

Janneke
23 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Janneke, zeer bedankt voor de sterren! Wij wensen U Prettige Feestdagen!

Ruby
23 december 2021

Super lekkere sushi! Vers, smaakvol en snel bezorgd. Top, we gaan vaker bestellen. Erg benieuwd naar de pokebowls!

Reactie van Sushi Station

Beste Ruby, zeer bedankt voor je fantastische beoordeling, wij waarderen dat van harte. Prettige Feestdagen!

Haarselhorst
22 december 2021

Helemaal top. Lekker vers ook

Reactie van Sushi Station

Beste Heer/ Mevr. Haarselhorst, het is fijn om uw positieve beoordeling te zien, dank U van harte! Wij wensen U: Prettige Feestdagen!

M krijgsman
19 december 2021

Was erg lekker en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste heer/ mevr. Krijgsman, bedankt voor uw beoordeling, prettig kort en krachtig, zeer bedankt! Wij wensen u Prettige Feestdagen!

Benno
19 december 2021

Zeer vers en netjes op tijd

Reactie van Sushi Station

Beste Benno, het is leuk om je beoordeling over ons te zien, zeer bedankt en graag tot ziens! Prettige Feestdagen!

JV
19 december 2021

Snelle bezorging, heerlijke sushi. Volgende keer iets meer sojasaus:)

Reactie van Sushi Station

Beste JV, bedankt voor je fijne beoordeling, wij zullen de volgende keer extra sojasaus erbij doen voor jou, zou jij ons even willen aangeven ( "opmerking" ) bij de volgende bestelling? Nogmaals heel erg bedankt! Prettige Feestdagen!

Van schaik
17 december 2021

Vers. En elke sushi een duidelijke andere smaak.

Reactie van Sushi Station

Beste Fam. Van schaik, bedankt voor de goede beoordeling, ook van harte! Tot Ziens! Wij wensen u en uw familie Prettige Feestdagen!

Heidi
17 december 2021

Heerlijk sushi, snel gebracht!

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, bedankt voor het plaatsen van de positieve beoordeling over ons en ook bedankt voor de fooien iedere keer aan onze bezorgers, van harte!

Eva
16 december 2021

Heel vriendelijke snelle bezorging. De sushi met gefrituurde garnaal was zelfs nog warm toen hij aankwam! Alles heel lekker en de prijs zeer redelijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, bedankt voor je fantastische beoordelingen, graag tot ziens!

Tjitske
14 december 2021

Na eerder al wat sushi te hebben besteld, vandaag de pokebowls uitgeprobeerd. Heerlijk! Lekker vers en goed van smaak, snelle bezorging en voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Beste Tjitske, dank voor je goede beoordeling en dat waarderen wij van harte!

Micha
14 december 2021

Goed smaak, snel bezorgd en tegen een prima prijs. Wij eten regelmatig sushi maar Sushi Station is nieuw voor ons. Een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Micha, zeer bedankt voor je fijne beoordeling, dat helpt ons echt en zodat wij met gerust hart blijven kwaliteit leveren aan iedereen. Dank je wel!

Muriel Wolters
12 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Muriel, bedankt voor je goede beoordeling en tot snel!

Lieke
12 december 2021

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Beste Lieke, fijn om te horen, vriendelijk Dank! Graag tot ziens!

Hein van Elewout
11 december 2021

Mooi op tijd

Reactie van Sushi Station

Beste Hein, bedankt voor uw positieve beoordeling, van harte en tot ziens!

Liset
9 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Liset, bedankt voor jouw goede beoordeling en wij hopen in de toekomst onze Sushi's kwaliteit nog beter aan iedereen te zullen voldoen. Tot ziens,,

Wouter
8 december 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Wouter, bedankt voor jouw positieve beoordeling, ook van harte.

Van Opstal
7 december 2021

Lekkere sushi; keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Beste Ilse, ik heb zojuist met jou gesproken naast onze Sushi zaak, vriendelijk dank voor je familie positieve beoordeling aan ons, van harte Dank! Tot ziens!

Hanneke
6 december 2021

Heerlijke sushi!! Heel goed gegeten. Super aardige bezorger. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Hanneke, wij waarderen uw positieve beoordeling van harte!

Tamara
6 december 2021

Zeer nette zaak. Heerlijke sushi van goede kwaliteit.

Reactie van Sushi Station

Beste Tamara, bedankt voor jouw positieve beoordeling, ook van harte.

Snoey
5 december 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Snoey, wij waarderen jouw beoordeling van harte!

Marjan
5 december 2021

Nieuw in Breda, lekkere gevarieerde sushi, voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station

Beste Marjan, bedankt voor je fijne feedback, van harte.

Joachim
4 december 2021

Heerlijk! Van genoten!! Wij hadden de 'sushi station', lekker veel afwisseling op één schaal. Wij zijn niet zo van de 'fried' sushi, verbeyerpunt zou kunnen zijn om 1 aanpassing op de bestelling te kunnen maken (waarbij wij de fried zouden omruilen voor iets anders). Blij dat jullie in Breda zijn geopend!

Reactie van Sushi Station

Beste Joachim, bedankt voor je beoordeling, van harte.

Jürgen
30 november 2021

Prima hoeveelheid, vers en smaakte prima!

Reactie van Sushi Station

Fijn om te horen! Tot snel bij Sushi Station Breda.

X
28 november 2021
Daphne huiskes
28 november 2021

Deze keer was alleen het warme eten ok de sushi was niet vers genoeg en op de sashimi zat een scherp kruid wat er niet op hoort jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Het spijt ons zeer dat onze sushi's en sashimi's dit keer niet aan uw wensen heeft voldaan. We hopen desondanks dat wij u en iedereen in de toekomst te kunnen voorzien van een nog verbeterde kwaliteit en service. Onze oprechte excuses hiervoor, Tot snel bij Sushi Station Breda!.

Rob
26 november 2021

Was heerlijk. Snel geleverd ook. Dank!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Rob, van harte,,,

Lisa
26 november 2021

Wat een geweldige tent! Hebben goed rekening gehouden met de allergie! Wat een heerlijk sushi. Zelden zo goed thuis sushi gegeten.

Reactie van Sushi Station

Fijn om te horen dat u het goed heeft bevonden in onze zaak. Wij zijn blij dat wij aan u wensen hebben voldaan en zien u graag snel weer terug bij Sushi Station Breda.

Anne
25 november 2021

De opmaak en de service zijn prima maar de smaak matig. Al bij verschillende sushiverkooppunten besteld en i.v.m. leuke actie ditmaal gekozen voor Sushi Station. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Wat jammer dat het bij u niet in herhaling vatbaar is, onze excuses hiervoor. Wij proberen u en iedereen in de toekomst te kunnen voorzien van een nog verbeterde kwaliteit en service. Met Vriendelijke groet, Sushi Station Breda

Solveiga
22 november 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Solveiga, bedankt voor jouw positieve beoordeling, van harte.

Daphne Huiskes
21 november 2021

Prima sushi en de warme gerechten waren ook lekker . Niks mis mee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw beoordeling! Graag tot snel.

Amber
21 november 2021

Lekkere sushi en vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Amber, bedankt voor jouw positieve beoordeling en zeker tot ziens!

Floor
21 november 2021

Lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Floor, wij waarderen uw beoordeling van harte!

Eva
20 november 2021

Heerlijke sushi, goede prijs voor een goede hoeveelheid erg mooie rolls

Reactie van Sushi Station

Fijn om te horen dat u onze sushi lekker vond!

Wendy
20 november 2021

Lekkere sushi, veel variatie en niet duur. Wij hadden de sushi loverbox voor slechts €29,95. De ebi crunch roll is een aanrader.

Reactie van Sushi Station

Fijn om te horen dat u onze sushi lekker vond!

Christl
20 november 2021

Geen slechte maar ook nie perse goede sushi , kleine garnaal stukjes in de rolls en veel dezelfde smaak .

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor uw beoordeling

Nick
19 november 2021

Het eten was erg smaakvol. Bezorging niet oké. Hadden 18.15u bezorg tijd aangegeven, echter was er al om 17.50u. Wat als wij nog niet thuis waren geweest? Weinig eten voor € 37,50. Toch maar weer Mr. sushi.

Reactie van Sushi Station

Hallo Nick, bedankt voor uw reactie. Na uw reactie hebben wij intern overlegd en onze bezorger aangemerkt en hij is inmiddels elders gaan werken ( bezorging ). Wij zullen er meer opletten en excuses voor het ongemak. Team Sushi Station Breda.

Arnaud de Klerk
19 november 2021

https://www.eet.nu/recensies/1815006 Karige hoeveelheden voor de prijs, zeker de domburi. Tataki zou geroosterd moeten zijn, maar 0 karamellisatie. Smaken op zich OK.

Gerda
19 november 2021

Zag er heel mooi uit en smaakte heerlijk!

Reactie van Sushi Station

We zijn blij dat u genoten heeft van ons eten!

Fannity Lamse
18 november 2021

Het was heerlijk

Reactie van Sushi Station

Heel erg bedankt !! :)

Thomas
17 november 2021

Toen ik mijn bestelling deed vroeg ik of alle rolls waar garnaal in zit uit een combibox konden worden ingewisseld voor kip aangezien ik allergisch ben. Ook vroeg ik of de zalm maki in een box kon worden ingewisseld voor komkommer maki. Over mijn opmerkingen werd niet moeilijk gedaan en er werd ook nog netjes gevraagd of alles naar mijn wens was. Overigens was het ook erg lekker! Zeker aan te raden.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel voor uw reactie, fijn om dat te horen !! En hopelijk tot snel :)

Lopez
15 november 2021
Reactie van Sushi Station

dank u wel :) !

Samirah Kleijngeld
15 november 2021
Reactie van Sushi Station

Heel erg bedankt !

C. v. Tilburg
14 november 2021

Ik had bij mijn bestelling alleen aangegeven 'geen wasabi en geen chopsticks', maar er was ook geen soja saus en gember meegeleverd. Ik kon op de website ook nergens contact informatie zoals een e-mail adres of telefoon nummer vinden om dit door te geven.

Reactie van Sushi Station

Dank u wel voor uw reactie ! Excuses voor het ongemak, ik zal er voortaan beter opletten :) Op dit moment hebben we nog geen bedrijfstelefoon. maar u kunt ons mailen 'sushistation.breda"gmail.com' nogmaals excuses en erg bedankt voor uw reactie :) Met vriendelijke groet, Jennifer

Ouweland
14 november 2021

Heerlijke Sushi...keurig netjes verzorgd. Wordt zeker vaker besteld..

Reactie van Sushi Station

Dank u vriendelijk :)

Flow
13 november 2021

Heel lekker en snelle bezorging

Reactie van Sushi Station

Dankuwel !!!

C van Hoof
12 november 2021

Lekkere sushi. Foutje in de bezorging maar keurig opgelost! Gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station

Goed om dat te horen, heel erg bedankt !!!

Iris
12 november 2021

De sushi was echt heel lekker. Het smaakte heel erg vers. We hadden de bezorgtijd rond 20:15 en het was precies op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Top om dat te horen, dankjewel Iris !!

Haarselhorst
11 november 2021

Echt heerlijk vers. Top👍

Reactie van Sushi Station

Heel erg bedankt !!

Noortje
11 november 2021
Reactie van Sushi Station

Dank u wel !! :)