Beoordelingen van Sushi Station Breda

Recente recensies

5.0
Evert
11 april 2024

Altijd weer top! Best sushi in town.

Reactie van Sushi Station

Beste Evert, dank je wel voor je top beoordeling aan ons! Groetjes van ons allemaal!

Coen van den Akker
9 april 2024

Uitstekende kwaliteit tegen uitzonderlijke goede kwaliteit. Altijd! Wij eten alleen sushi van Sushi Station!

Reactie van Sushi Station

Beste Coen, vele dank! Groetjes van Sushi Station Breda

Wendy
7 april 2024

Altijd lekker!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Wendy!

v hooydonl
6 april 2024
Jansen
6 april 2024
Monique Hagenaars
6 april 2024
Heidi
4 april 2024

Heerlijk gegeten, fantastische verse sushi en een heerlijke salade, dank je wel lieve mensen van Sushi station, ook voor de lekkere gift😁🙏

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, wij danken jullie van harte, altijd! Groetjes van ons allemaal!

Jes
3 april 2024

Prima sushi schaal. De tonijn in de rol vinden we geen aanwinst, te droog. De rest was top!

v hooydonl
2 april 2024

het was super lekkere sushi een 10

Ellie de Gouw
31 maart 2024

Vers, heerlijk van smaak, keurig verpakt. En heel betaalbaar.

Pauline
30 maart 2024

lekker gegeten, snel klaar goede service

Mathijs
28 maart 2024

Super sushi! Vers en betaalbaar! Echt een aanrader! Sushi Van Breda in men top 3 beste sushi !

Reactie van Sushi Station

Beste Mathijs, bedankt van je Top beoordeling aan ons, wij zijn er zeer dankbaar hiervoor. Groetjes van Team Sushi Station

Susanne bosma
27 maart 2024

Prima sushi!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Susanne!

Anne
17 maart 2024

Was prima

A Pijnenburg
9 maart 2024
Valerie
9 maart 2024

Heerlijk!!

G. Klarenbeek
3 maart 2024
G
25 februari 2024

Heerlijke sushi! Enige kleine minpuntje: de bak met 44 sushi zag er wat rommelig uit doordat de sushi vaak niet dezelfde grootte hadden (dan bedoel ik de sushi van 1 soort, bijv. California roll).

Dirk
24 februari 2024

Super lekker gegeten

Heidi
24 februari 2024

Dank je wel voor de heerlijke sushi en de heerlijke attentie die we er bij kregen, het was fantastisch, dank je wel weer en tot de volgende keer

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, bedankt voor het komen afhalen van de Sushi's hoor! Groetjes van Team Sushi Station

Taco
23 februari 2024

Zeer smaakvol en vers! Uitstekende kwaliteit!

Reactie van Sushi Station

Beste Taco, bedankt voor je top beoordeling hoor!

Erik
14 februari 2024

Stond keurig klaar op aangegeven tijdstip. Vers, goed van smaak en helemaal naar wens!

Reactie van Sushi Station

Top!

Maarten Mies
13 februari 2024
Reactie van Sushi Station

Bedankt Maarten!

Marieke van Boekel-Oomen
11 februari 2024

Weer heerlijk genoten! Bedankt!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Marieke!

Nikky
7 februari 2024

Super goede kwaliteit en smaak! Altijd vriendelijk. Aanrader!

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Nikky *****

Maxime
4 februari 2024

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Station

Beste Maxime, bedankt voor de 10 sterren!

Britt breda
3 februari 2024

Altijd lekker goede prijs en kwaliteit

Reactie van Sushi Station

Beste Britt, bedankt voor de 10 sterren!

Arthur de la Vieter
31 januari 2024
Reactie van Sushi Station

Beste Arthur, bedankt voor de 10 sterren!

Pien
28 januari 2024
Reactie van Sushi Station

Pien, dank je wel voor de 5 sterren!

Stephan
27 januari 2024

Lekkere verse sushi, keurig op tijd bezorgd en alles voor een goede prijs.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Stephan!

Eva Remie-Hos
27 januari 2024

Zeer vlotte bezorging (20min) De sushi was vers want nog warme gefrituurde garnalen erin. (Mijn favoriet) ik probeer steeds 1 voor mii onbekend item erbij tw bestellen en ook deze keer was het driehoekje met gefrituurde kip erg geslaagd. Ook de losse gegrituurde snacks (garnalen en loempia's) waren precies goed gebakken en de saus die erbij zit is een mooi vol bakje.

Reactie van Sushi Station

Beste Eva, dank je wel voor de top beoordeling aan ons van harte!

Heidi
24 januari 2024

Superbedankt weer voor de overheerlijke verse sushi, en het cadeautje, we hebben er lekker van gesmuld😊

Reactie van Sushi Station

Jij bent TOP!

Angèle
22 januari 2024

Ik haal regelmatig sushi bij sushi Station en het is altijd erg lekker! Ze hebben echt een constante kwaliteit.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Angèle!

Jamie
21 januari 2024
Reactie van Sushi Station

Jamie, dank je wel voor de 5 sterren!

Collin
18 januari 2024

Heerlijk gegeten. Super vers en gevarieerd

Marieke van Boekel
13 januari 2024

Deze sushi is niet normaal zo lekker. Zo vers, zo smaakvol, zo lekker! Elke keer weer als we bij Sushi station bestellen, is iedereen razend enthousiast en wilt weten waar we het hebben gehaald. Service is super, precies op tijd geleverd. Wij bestellen nergens anders meer! En geloof me, we hebben al heel veel sushi gegeten.. Maar sushi station is echt de beste van Breda en omgeving. Bedankt weer!

Reactie van Sushi Station

Beste Marieke, bedankt voor je fantastische beoordeling, wij zijn er zeer blij mee. Vele Dank! Groetjes van Team Sushi Station xxx

Henk Hazenbroek
13 januari 2024

Heerlijke verse sushi en netjes op afgesproken tijd bezorgd. Top.

Reactie van Sushi Station

Beste Henk, bedankt voor je positieve beoordeling aan ons. Groetjes van ons allemaal!

AT
10 januari 2024
Hannie Van Rooten
8 januari 2024

Snelle levering, vriendelijk bezorging. En heerlijke sushi, echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura Kuijpers
7 januari 2024

Sushi lijken kleiner te zijn geworden, maki’s. Is echt een mini hapje. Snacks waren lekker warm. Bezorging zoals altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
7 januari 2024
Stef
4 januari 2024

Op tijd bezorgd en lekker vers. Was weer super.

Jan van de liefvoort
31 december 2023

Onze gasten zijn fervente sushi eters en vonden het heel lekker, schotel was mooi opgemaakt en goed gevarieerd.

Reactie van Sushi Station

Beste Jan en Vrienden, bedankt voor jullie positieve compliment, graag tot de volgende keer. Groetjes van Team Sushi Station

Hanneke van Es
28 december 2023

Beste sushi van Breda en altijd op tijd!

Reactie van Sushi Station

Beste Hanneke, bedankt voor uw fantastische beoordeling aan ons, TOP! Groetjes van ons allemaal en Fijne Jaarwisseling!

Evert
27 december 2023

Top sushi en snel bezorgd.

Pascal
25 december 2023

Lekkere gevarieerde schalen sushi

Lian de nijs
24 december 2023
M.A.Hendriks Schultze
24 december 2023

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Verdaasdonk
23 december 2023

Het was weer super!

Ds
22 december 2023

Weer erg lekker gegeten! Was ook binnen de aangegeven tijd in huis. Verse producten voor een fijne prijs!

Hoeke
21 december 2023
Gizmogrid
20 december 2023
Ronald Verdult
14 december 2023
Ad
10 december 2023

Prima kwaliteit en stip op tijd bezorgd

Hugo
10 december 2023

Heel lekker, en supersnel bezorgd.

Heidi
9 december 2023

Dank je wel voor weer een heerlijke sushimaaltijd, we hebben er enorm van genoten, en dat cadeautje mmmm. . . .

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, fijn dat jullie weer genoten hebben van onze sushi's, tot de volgende keer weer hoor. Groetjes van ons allemaal!

Maikel
4 december 2023

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi
3 december 2023

Heel veel dank voor de overheerlijke sushi, altijd supervers en fijne bezorgers!

Teun
1 december 2023

Altijd goed!

Sergej
28 november 2023

👍

A.
25 november 2023
Reactie van Sushi Station

Beste A, bedankt van harte!

Pleunie
12 november 2023
Reactie van Sushi Station

Beste Pleunie, bedankt voor je top beoordeling hoor!

Bavel
11 november 2023

Op tijd, lekker voldoende! Herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station

Dank u wel, van harte!

Heidi
11 november 2023

Dank voor de heerlijke sushi, en het smikkelcadeautje, altijd zo lekker bij jullie dank je wel❤️

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, wij danken jullie ook van harte voor al die tijd! Groetjes van Sushi Station

Eva Hos
5 november 2023

De bestelling werd na 20 minuutjes bezorgd, de bezorger was heel vriendelijk. De sushi smaakt vers, de gefrituurde garnalen in de crunchy waren nog knapperig en een beetje warm dus ze waren pas gemaakt toen ik besteld had. De komkommer in t zuur is ook een aanrader, geen snotterige komkommer maar nog een lekkere 'bite' en precies de goede zure smaak. Ik bestel vaker en de kwaliteit is heel constant. Dat vind ik zeer belangrijk, je krijgt wat je besteld en of dat nu op een dinsdag of zaterdag is, de kwaliteit blijft gelijk hoe druk ze het ook hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

DANK Eva!!!

Musters
30 oktober 2023

Gewoon altijd super vers en goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Geachte Heer/ Mevr Musters, dank voor uw positieve beoordeling aan ons van harte, graag tot de volgende keer. Groetjes van ons allemaal!

Ellie de Gouw
22 oktober 2023

Het werd op tijd bezorgd, het was lekker en de bezorger netjes en beleefd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Dank je wel Ellie! Super blij om te horen.

Ilse
21 oktober 2023

Heerlijk! Vriendelijke mensen

Reactie van Sushi Station

Bedankt Ilse!

Tamara
20 oktober 2023

Super lekker en vers!!

Reactie van Sushi Station

Beste Tamara, Dank je wel!

Heidi
20 oktober 2023

Dank je wel voor weer een heerlijke sushi avond, vol met heerlijke sushi, het was wederom weer fantastisch! Dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, bedankt voor uw lieve steun aan ons en graag tot ziens weer! Groetjes van Team Sushi Station Breda

Martijn
15 oktober 2023

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
13 oktober 2023

Ik vind dit de verste en lekkerste sushi van Breda, en ze denken met je mee dat vind ik ook fijn

Reactie van Sushi Station

Beste Heer/ Mevr. Jansen, dank voor uw TOP beoordeling aan ons, fijn dat u bij ons de sushi's heeft geproefd, graag tot de volgende keer! Groetjes van Team Sushi Station Breda

Biemans
7 oktober 2023

Gewoon goed!

Dewi
4 oktober 2023

Zeer snel en super goed gegeten!

De Jong
30 september 2023

Prima

Marianne
29 september 2023

Was super lekker en vers, voor herhaling vatbaar.

Heidi
14 september 2023

Dank voor de overheerlijke sushi, en de aangepaste salade omdat ik even geen rijst wil eten, dank dank dank!!!!

Vero
30 augustus 2023

Bestelling altijd op tijd klaar, vriendelijke service, sushi vers en lekker!

Reactie van Sushi Station

Bedankt Vero!

Angela
20 augustus 2023
SL
20 augustus 2023
Haarselhorst
17 augustus 2023

Lekker vers en altijd op tijd. Prima dus👌

Heidi
17 augustus 2023

We hebben weer heerlijk gesmikkeld en gesmuld van jullie overheerlijke sushi en ook de poke bowl was heel erg lekker, dank je wel lieve mensen van Sushi Station.

Reactie van Sushi Station

Beste Heidi, weer DANK voor jullie fantastische steun, van harte! Groetjes Sushi Station

Taco Kooijmans
9 augustus 2023

Heerlijke verse sushi, mooie prijs

Bosch
7 augustus 2023
Ils
6 augustus 2023
Mary
6 augustus 2023

Jammer dat er niet meer bezorgd wordt

Reactie van Sushi Station

Beste Mary, excuus voor het ongemak dat wij in de maand augustus niet bezorgden, omdat wij geen bezorgers hadden, onze bezorgers waren op vakantie ( de meesten waren op vakantie ), maar vanaf 1 september zijn we weer gewoon gaan bezorgen als voorheen. Met vriendelijke groet, Team Sushi Station Breda

Wies
17 juli 2023
Remco R Beijer
17 juli 2023
Thijs
16 juli 2023
Nate
16 juli 2023

Your sushi is always made fast and fresh. Your staff is very helpful and seem to be very good people. When I paid for an order recently, I left with half my change, and two of your staff came running outside to me with the remaining change before I rode off on my bicycle. Great food, good people...recipe for success. Thank you.

Reactie van Sushi Station

Dear Nate, THANK YOU for your great review to us, you are always welcome! We hope to see you soon again. Friendly regard, Team Sushi Station Breda

Heidi
15 juli 2023

Dank jullie wel voor weer een heerlijke sushiavond, en bedankt voor de extra gift, dit vinden wij heel dankbaar!

Marijnissen
13 juli 2023

Heerlijke sushi

Jeroen
9 juli 2023

Het zou mooi zijn als im kan aangeven hoeveel soja en hoeveel wasbi; deze keer weer 4x teveel soja; wasabi aangevuld met eigen tube

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanisha
8 juli 2023

Favoriete sushitent om te bestellen! Snelle bezorging, heerlijke sushi en ook nog eens betaalbaar!

Corina
8 juli 2023

Zeer smaakvolle poke bowl gegeten. Voor herhaling vatbaar. Ik heb nog nooit iets gegeten van sushistation wat niet goed was. Altijd goede kwaliteit en mooi op tijd.

Frans & eva
8 juli 2023

Bezorging was heel snel, vriendelijk en goed verpakt. Sushi was erg lekker! De crunchy en Crispy boxen vind ik echte aanraders!

Carolina B.
7 juli 2023

Lekker, vers, snel geleverd en vriendelijk personeel.

Ds
4 juli 2023

Erg lekker gegeten! Ietsje later bezorgd maar wel met excuses van de bezorger.

S
2 juli 2023

Heerlijke sushi. Ik ga hier vaker bestelling. De bezorging was voor een zondag snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naomi
2 juli 2023

Lekkere verse sushi en snel bezorgd